WODSOCIETY

Speed Rope Falcon

Met deze WODSCIETY Speed Rope Falcon spring jij zo double- en triple-unders. De lagers in de handvatten zijn van superieure kwaliteit en zorgen voor ongeëvenaarde snelle rotatie. Ook zit er in de kop van deze jump rope een extra lager om ervoor te zorgen dat er geen weerstand optreedt tijdens het laten rondgaan van de kabel.

De staalkabel is slechts 2,5 mm dik en standaard 3 meter lang. Doordat de uiteinden zijn voorzien van een beschermingsdopje, kun je hem op jouw eigen gewenste lengte afknippen. Op YouTube staat een tutorial voor hoe je dat moet doen. Door de verstelbare klemmen kun je de kabel op de centimeter nauwkeurig afstemmen. Zo weet je zeker dat je met deze speed rope wél de double unders gaat halen.

Het handvat is gemaakt van aluminium en kan daardoor tegen een stootje. Het einde is voorzien van grip en slijt niet zoals andere jump ropes waarvan het handvat voorzien is van een laag rubber rubber. De handvatten zorgen ervoor dat deze jump rope wat zwaarder is dan het andere model Swift. Vind je het fijn om echt wat in je handen te hebben? Kies dan voor deze variant!

Let op: Het is niet aan te raden deze jump rope te gebruiken op een harde ondergrond. De coating om de staalkabel gaat dan kapot, waardoor de kabel gaat rafelen. Ook kun je extra kabels bestellen op onze webshop.

Alternatieve producten

Speed Rope Swift Blue
Speed Rope Swift Red
Speed Rope Swift Black
Speed Rope Swift Pink

Kopen

24.95

Externe voorraad

Vraag de verkoper voor de huidige voorraad.

Categorieën
Productnummer
SRF-1
Meeteenheid
Stuk
Dit product heeft geen beoordelingen

WODSOCIETY

WODSOCIETY is a strength & conditioning equipment provider.