WODSOCIETY

Speed Rope Swift Red

De WODSOCIETY Speed Rope Swift is een lichte jump rope waarmee jij zo double- en triple-unders kunt springen. De lagers in de handvatten zijn net als bij de andere modellen van superieure kwaliteit. Hierdoor roteert de kabel razendsnel. Ook zit er in er in de kop van deze speed rope een extra lager, om de weerstand tijdens het laten rondgaan van de kabel te verminderen.

De staalkabel is voorzien van een kunststof coating en is slechts 2,5 mm dik en standaard 3 meter lang. Doordat de uiteinden zijn voorzien van een beschermingsdopje, kun je hem op jouw eigen gewenste lengte afknippen. Check de tutorial op YouTube hoe je hem op je eigen lengte kunt afstemmen. Zo weet je zeker dat je die double unders gaat doen.

Dit lichte handvat is 13,5 centimeter lang en gemaakt van sterk en lichtgewicht kunststof. Doordat het handvat smaller wordt richting de bovenkant, kun je het handvat makkelijker vasthouden. Bovendien is deze Speed Rope Swift verkrijgbaar in het zwart, rood, blauw, roze en oranje. Kies de kleur die jij leuk vindt!

De speed rope wordt geleverd met een handige opbergtas.

Let op: Het is niet aan te raden deze jump rope te gebruiken op een harde ondergrond. De coating om de staalkabel gaat dan kapot, waardoor de kabel gaat rafelen. Ook kun je extra kabels bestellen op onze webshop.

Alternatieve producten

Speed Rope Falcon
Speed Rope Swift Blue
Speed Rope Swift Black
Speed Rope Swift Pink

Kopen

19.95

Externe voorraad

Vraag de verkoper voor de huidige voorraad.

Categorieën
Productnummer
SRS-RED1
Meeteenheid
Stuk
Dit product heeft geen beoordelingen

WODSOCIETY

WODSOCIETY is a strength & conditioning equipment provider.